Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Spiegel photobooth – Een magic mirror photo booth huren

Een spiegel photobooth huren voor je evenement of feest? Kies voor de magische fotospiegel of magic mirror booth waarbij gasten een unieke foto van zichzelf kunnen nemen.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Creëer jouw magische foto’s

U kunt er van uit gaan dat u gasten onder de indruk zullen zijn van de magic mirror photobooth die zelf gekozen boodschappen weergeeft en aanzet tot interactie.
De levensgrote fotospiegel is makkelijk te bedienen met een touch screen en vormt een moderne en interactieve belevenis tijdens ieder event. Uw gasten kunnen een boodschap op de spiegel schrijven om hun foto een extra persoonlijke draai te geven.

Lijkt het u wel iets om uw gasten een heus wow gevoel te bezorgen tijdens uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest of ander evenement? Kies dan voor de magic mirror photobooth en leg momentopnames vast die u nog jarenlang kunt koesteren.

De spiegel photobooth is een super interessante en imposante variant op het gebruik van een normale photobooth.

Bent u nog niet helemaal zeker voor of de magic mirror photobooth perfect past bij uw feest? In ons aanbod vindt u ook design en vintage booth, de populaire hashtagprinter en video booth.

Benieuwd naar onze werkwijze of de mogelijkheden bij het huren van een spiegel photobooth? We zijn ook steeds beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)