Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Instax camera

Op zoek naar een goede foto-oplossing voor een feest of event dat je organiseert? Huur een pakket Polaroid of Instax camera’s om uit te delen aan je gasten. Zo kunnen ze zelf foto’s maken wanneer ze daar zelf zin in hebben. Leg de Polaroid toestellen op de verschillende tafels of deel ze uit onder de gasten.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Neem een polaroid picture van je gasten

Onze kleurrijke en feestelijke Instax toestellen zijn de ideale spraakmaker tijdens ieder feest of evenement. De Polaroid of Instax toestellen zijn compact en zien er geweldig uit.

Het grote voordeel? Je foto rolt meteen nadat je die genomen hebt uit het toestel!

De Polaroid toestellen die je bij ons kunt huren, beschikken over een selfie spiegel en een close-up lens. Op die manier kunnen je gasten makkelijk mooie selfies maken!

De Instax camera’s zien er bovendien lekker vintage uit en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Iedere foto die uit de Polaroids rolt, heeft onderaan een witte strook waar je gasten een persoonlijke boodschap kunnen schrijven.

 

Natuurlijk heb je daarna nog eindelijk veel mogelijkheden om te kiezen wat je met de foto’s doet. Leg je een gastenboek waar foto’s in geplakt kunnen worden? Of kies je eerder voor een groot centraal bord of een netwerk van draden waar foto’s aan vastgemaakt kunnen worden?

Eén ding is duidelijk: met een set Polaroid fototoestellen is de kans groot dat je aan het einde van het feest honderden geweldig leuke foto’s hebt!

Behalve voor het huren van Polaroid camera’s, kan je bij Feestburo ook terecht voor het huren van photobooths. Zo is er de retro photobooth, de limo photobooth, de Magic Mirror booth, de babbelbox, … Noem maar op: je kunt het bij ons huren!

Ook andere feestmaterialen zijn verkrijgbaar. Feestburo verhuurt meubilair voor events, feestdecoratie, entertainment en het verhuur van voertuigen voor feesten of ceremonies.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)