Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Photobooth

Wil je een photobooth huren voor een evenement of feest? Dan vind je in ons aanbod aan fotohokjes zeker de ideale booth voor de gelegenheid!

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Een photobooth op jouw evenement

Photobooths zijn erg populair op bruiloften en huwelijken, maar ze worden ook erg vaak ingeschakeld tijdens een bedrijfsevent, communie of lentefeest, verjaardagsfeest, babyborrel, … noem maar op!

Een feestflitser is de ideale manier om leuke foto’s te verzamelen van de aanwezige gasten. De foto’s die gemaakt worden met een onbemande photobooth zijn vaak erg spontaan en ongeremd, doordat er niemand achter de camera staat.

Spontane foto’s van al je gasten

Of je de photobooth installeert tijdens je bruiloft, verjaardagsfeest, babyborrel of afscheidsdrink, onze onbemande feestfotograaf staat de hele tijd ter beschikking van jouw gasten.

De booths kunnen worden opgesteld in een afzonderlijk ruimte of vlak naast de dansvloer: jij kiest!

Laat je gasten zelf sfeerfoto’s maken en eventueel afdrukken wanneer ze daar zin in hebben. Het is achteraf dan nog een keertje nagenieten wanneer je de digitale foto’s ter beschikking krijgt!

Kies het photobooth design

Onze feestflitsers zijn helemaal aan te passen naar jouw wensen of huisstijl.

In ons aanbod vind je zowel photobooths met eigen design, als vintage of retro photobooths, hashtagprinters, babbelbox of video gastenboek opties, een animated GIF booth, een echte limo booth… en nog meer!

Blader doorheen ons aanbod en kies voor het design en de mogelijkheden die het best bij jouw feest passen.

Eindeloos veel mogelijkheden met onze photobooth

Onze photobooths zijn erg makkelijk in gebruik en ze bieden veel mogelijkheden!

Het begint al bij het bestellen! Dan kan je meteen hier op deze website doen.

Onze medewerkers leveren en plaatsen de feestflitsers voor de aanvang van je event en komen ze nadien ook weer oppikken. Indien gewenst blijft er één of meer van onze assistenten achter om jouw gasten wegwijs te maken met de toestellen.

Verras gasten door ze op een tropisch strand of in een cocktailglas te zetten! Maar gebruik van onze Greenkey om de achtergrond van de foto’s makkelijk te wijzigen.

De foto’s die tijdens het feest gemaakt worden, kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kan je bijvoorbeeld de foto’s meteen afdrukken en als aandenken meegeven aan je gasten. De foto’s kunnen ook meteen worden doorgestuurd naar je email adres of via Facebook.

Ontwerp een persoonlijke boodschap om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid of laat ze hun foto’s in een gastenboek plakken.

Na afloop krijg je de foto’s ook digitaal toegestuurd en kun je ze makkelijk delen met vrienden, familie of collega’s. Of je deelt ze zelf op je social media profiel!

Bij het huren van onze photobooths voorzien we ook altijd een mooie voorraad aan photobooth props! Hiermee kunnen je gasten helemaal uit de bol gaan voor jouw feestflitser!

VRAAG JE PRIJS AAN

VRAAG JE PRIJS AAN

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)