Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Videobooth

Met een babbelbox kies je voor een origineel en digitaal videogastenboek met oneindig veel mogelijkheden! Een video booth legt de hilarische fratsen en persoonlijke boodschappen van jouw gasten vast zodat je er later nog meermaals plezier aan beleeft.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Leg je boodschappen vast met de videobooth

Met een babbelbox kies je voor een origineel en digitaal videogastenboek met oneindig veel mogelijkheden! Een video booth legt de hilarische fratsen en persoonlijke boodschappen van jouw gasten vast, zodat je er later nog meermaals plezier aan beleeft.

Ben je op zoek naar een origineel idee voor een verjaardagsfeest of huwelijk? Of wil je een tijdcapsule maken tijdens een babyborrel of communiefeest waarbij de gasten een boodschap naar de toekomst kunnen sturen? Met een babbelbox krijg je gegarandeerd een hele berg hilarische en memorabele boodschappen in je digitaal gastenboek.

Video berichten van jouw gasten geven het traditionele gastenboek een moderne en levendige draai. In tegenstelling tot een photoboot, kan je met de video booth videoboodschappen opnemen met beeld en geluid.

Met onze babbelbox kunnen de gasten telkens een video opnemen van 1 minuut. In die tijd kunnen ze hun zangkunsten laten horen, een mop vertellen, of een persoonlijke boodschap achterlaten. Bovendien kunnen ze gebruik maken van de photobooth props die inbegrepen zijn bij de verhuur van alle booths.

Onze service voor de verhuur van de video booths is makkelijk en gebruiksvriendelijk van begin tot einde. We leveren de babbelbox af voor de start van jouw event en halen die later ook weer op. Later ontvang jij alle beelden digitaal.

Lees meer over onze werkwijze en de verschillende mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)