Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Design photobooth

Wil je geen standaard photobooth met gewone foto’s van je gasten? Wil je liever helemaal over-the-top gaan met een imposant design en foto’s met een unieke achtergrond of setting?

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Bij Feestburo bieden we een hele berg personalisatie mogelijkheden om jouw photobooth om te toveren tot een deel van het decor of tot een pronkstuk dat meteen de aandacht van je gasten trekt!

Gepersonaliseerde wrap

De gepersonaliseerde wrap wordt rondom te photobooth gewikkeld en de eenvoudige, strakke buitenkant verdwijnt helemaal in je ontwerp.

Met de wrap kan je behoorlijk veel kanten uit, van simpele kleurschakeringen, via het logo van je zaak, een foto van het bruidspaar, tot een cool en industrieel steampunk design.

De gepersonaliseerde wrap zet jouw photobooth nog wat extra in de kijker!

 

Greenkey achtergrond voor de echte magie

Wil je een heel klein beetje extravagant doen? Kies dan voor een Greenkey achtergrond!

Met deze groene achtergrond wordt het mogelijk om gebruik te maken van een hele resem aan ‘special effects’. Jij kiest zelf je eigen achtergrond voor de photobooth foto’s en je hoeft je niet echt in te houden. Laat je fantasie maar de vrije loop!

Zo kan je bijvoorbeeld jouw gasten op een tropisch strand tussen de palmbomen zetten. Of je gooit iedereen in een gigantisch cocktailglas. Misschien wordt het wel een magisch sprookjesbos of een middeleeuws kasteel!

Met de Greenkey achtergrond worden de mogelijkheden pas echt onbeperkt!

 

Personaliseer de foto’s

We zijn nog niet klaar met personaliseren!

Ook je afgedrukte foto’s kunnen makkelijk gepersonaliseerd worden voor je gasten.

Je kunt een persoonlijke boodschap, bijzonder ontwerp of een foto afdrukken bij iedere photobooth foto zodat jouw gasten een aandenken mee naar huis kunnen nemen.

 

Eigen achtergrond kiezen voor de photobooth

Natuurlijk kan je zelf kiezen of je de photobooth in een open ruimte wil zetten, of dat je die in een aparte kamer wil zetten. Ook de keuze of je al dan niet gebruik maakt van een achtergrond, ligt in jouw handen!

Kies je voor een achtergrond, dan kan je die aanpassen aan het thema van je feestje, of je zet er iets op wat je op iedere foto wil zien terug komen.

Vaak wordt gekozen voor een effen zwarte of witte achtergrond, maar dat wil niet zeggen dat jij dat ook moet doen!

Jouw photobooth personaliseren voor een evenement of feest?

Bekijk gerust ons aanbod aan verschillende photobooths en video booths om te ontdekken welke type feestflitser je liefst op jouw feest wil zien. We bieden een heleboel mogelijkheden en opties aan bij de verhuur van onze booths.

We zijn ook steeds beschikbaar om je verder te helpen met advies of om je meer informatie te geven over de mogelijkheden.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)