Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren

Over ons

 • usp

  Centrale ligging

  Afhalen of leveren? Feestburo heeft een centrale ligging en is makkelijk bereikbaar.

 • usp1

  Makkelijk aanspreekpunt

  Geen gedoe met tussenpersonen en verkopers. Bij Feestburo heb je contact met 1 aanspreekpunt: 1 expert!

 • hm service medal icon

  Uniek en evoluerend aanbod

  Ons aanbod gaat mee met de tijd. We bieden eigentijdse producten aan die uniek en modern zijn!

 • logo-overlay

  FEESTBURO

  Feestburo begon in 2010 met een mobiele champagnebar. Met dat ‘Feestbusje’ verzorgden we recepties op locatie doorheen het ganse land.

  We merkten al gauw dat er een behoorlijk wat nodig was om een feest te doen slagen en zagen daar de mogelijkheid om een all-in-one feestconcept aan te bieden aan de organisatoren van evenementen.

  Het streefdoel van Feestburo is om jouw feest zo compleet en uniek mogelijk te maken, zowel voor jou als voor je gasten.

  De verhuur van feestmaterialen is mogelijk voor particulieren en professionals, of je nu 1 item wil huren, of je wil je hele evenement organiseren via onze services. Ongeacht het type feest dat je organiseert en ongeacht het aantal gasten dat je wil uitnodigen, bij Feestburo kan je hiervoor terecht.

  Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

 • WAT WE DOEN

  We streven er naar om een brede waaier aan mogelijkheden aan te bieden aan onze klanten. Zo wordt jouw feest een unieke belevenis voor jou en je gasten.

  Om dat te bereiken, willen we een one-stop-shop aanbieden aan onze klanten. Vergeet de tientallen facturen bij verschillende leveranciers en aanbieders. Bij ons kun je terecht voor alles wat je nodig hebt!

  Feestburo fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alles wat met jouw evenement te maken heeft. We zorgen er voor dat alle puzzelstukjes passen en dat jouw event een immens succes wordt!

HOE WIJ WERKEN

Blader alvast even rustig doorheen onze website om een idee te krijgen van de mogelijkheden en ons uitgebreide aanbod aan feestmaterialen en decoratie. We zijn bereikbaar via de offerte-knop op deze website, maar je kan ons ook altijd telefonisch of via email bereiken.

Wil je snel een duidelijk beeld krijgen van wat wij je kunnen bieden?

 • 1.

  Kies wat je wil

  Kies je stijl, event type en opties via de offerte pagina. Bekijk de verschillende feestconcepten en vink de items aan die je interesseren.

  Bij het invullen van de offerte aanvraag vul je ook meteen al enkele gegevens in over de datum en locatie. Op die manier kunnen we meteen de transport tarieven bepalen en een plekje vrijhouden in onze agenda.

 • 2.

  Ontvang je vrijblijvende offerte

  Je ontvangt dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte met de prijzen voor de verschillende items en concepten!

  Kies je verschillende mogelijkheden en ben je op zoek naar een complete oplossing voor jouw evenement of feest? Dan werken we graag een voordelig totaalvoorstel uit! Bij de verhuur van verschillende concepten spaar je bovendien ook transportkosten uit.

 • 3.

  Wij nemen alle zorgen uit je handen!

  Nadat we alle details besproken hebben en het eens zijn over de uitwerking van jouw event, kun jij alvast op beide oren slapen!

  Wij zorgen ervoor dat alle producten, meubels, decoratie, etc, … tijdig aanwezig zijn in de feestzaal of event hal. Bovendien zorgen we ook dat elektrische toestellen meteen vakkundig worden aangesloten. Zo kan jij je bezig houden met andere dingen!

Onze Cases

Op zoek naar inspiratie voor jouw sprookjeshuwelijk, gouden jubileum of spraakmakend bedrijfsevenement?

Bekijk onze cases om te zien hoe andere organisatoren van events te werk gingen. Je kunt ook meteen spieken bij de party concepten die gebruikt werden per event!

Overzicht

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)