Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon5

Sfeervolle decoratie

Feest decoratie is onmisbaar om van jouw feest of event een sfeervolle aangelegenheid te maken. Door de feestzaal op te leuken met verscheidene leuke accessoires zorg je ervoor dat jouw gasten zich thuis voelen. Zo houden ze een memorabele herinnering over aan jouw evenement.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Decoreer je feest in iets spectaculair

Zorg voor de nodige sfeerverlichting of wow-verlichting door gebruik te maken van XXL lichtletters, helium LED ballonnen of een XXL lightbox met een persoonlijke boodschap. Deze moderne en eigentijdse verlichting, gecombineerd met een feestelijke LED dansvloer, zorgen voor een onvergetelijke feestervaring voor je gasten. Want wie wil er niet eens graag een danske placeren op een trendy verlichtte dansvloer?

Andere decoratie

Behalve de broodnodige verlichting kun je de zaal, inkomhal en oprijlaan verder decoreren met planten in grote plantenbakken, gezellige zithoekjes vol kussens, een bloemenmuur, … Noem maar op!

Of je nu een verjaardag viert, een babyshower organiseert of eerder een gender reveal party wil organiseren, we hebben voor ieder event de geschikte feest decoratie!

Voor bruiloften voorzien we nog meer leuke feest decoratie, zoals bijvoorbeeld een bloemenboog! Richt je huwelijksfeest verder in met de typisch Amerikaanse wedding chairs.

Bekijk ook zeker ons aanbod aan feestmeubilair, benodigdheden om je tafel te doen schitteren, live entertainment opties en feestvervoer. En natuurlijk kan een hippe photobooth ook niet ontbreken tijdens jouw evenement!

Op onze website vind je alle feestartikelen voor een mooi en gezellig gedecoreerd evenement!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)