Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren

Feestorganisator voor bedrijven

Ben jij event organisator, wedding planner, eigenaars van een feestzaal of evenementenhal, cateraar, … noem maar op! Dan zijn wij actief op zoek naar jou!

Feestburo verhuurt feestmaterialen aan bedrijven en particulieren. We streven er naar om een one-stop-shop te zijn voor onze klanten. Op die manier kunnen we hen een memorabele en stress-vrije ervaring bezorgen.

Met dat doel voor ogen zijn we altijd op zoek naar partners om ons netwerk uit te breiden en samenwerkingen aan te gaan. Heb je interesse om onze partner te worden?

Lees vooral even verder om te ontdekken wat wij doen en hoe we een vruchtbare samenwerking kunnen opstarten.

1 aanspreekpunt

Wij zorgen voor de complete installatie tijdens feesten: meubilair, decoratie, entertainment, catering, … Gedaan met tientallen leveranciers en dozijnen facturen

Levering en ophaling

Geen zorgen over ophalingen of aansluitingen. Feestburo levert ter plaatse, zorgt voor de aansluiting en haalt alles weer op wanneer het jou past

EVENT LOCATIES

Ben je de eigenaar van een feestzaal of event locatie die regelmatig verhuurd wordt voor feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen, verjaardagsfeesten, enz?

Jouw klanten gaan met regelmaat op zoek naar decoratie of feestmeubilair om jouw event locatie verder aan te kleden en te decoreren.

Feestburo biedt feestelijke oplossingen op maat voor allerlei types feesten en locaties.

Party planners en wedding planners

Plan je regelmatig evenementen zoals bruiloften of bedrijfsfeesten? Dan ga je ook geregeld op zoek naar specifieke benodigdheden om die events aan te kleden en te decoreren.

Feestburo is een one-stop-shop voor event organisatoren. In ons ruime aanbod vind je voor ieder wat wils voor de decoratie en organisatie van je feest.

Event bureaus

Gespecialiseerd in de organisatie van evenementen? Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van feestmaterialen. Bij Feestburo kan je terecht voor de verhuur van basic meubilair, maar ook coole lounge sets, bars, mobiele bars, feestdecoratie en veel meer.

Kijk je uit naar een vlotte en makkelijke samenwerking met 1 verdeler voor al je feestmateriaal en decoratie?

Artiesten en muzikanten

Als specialist in de organisatie van evenementen, zijn we steeds op zoek naar interessante samenwerkingen met artiesten en muzikanten. Maar daar eindigen de mogelijkheden niet!

Heb jij een talent of bied jij een service aan die we nog niet in ons portfolio hebben? Neem dan zeker contact met ons op.

Heb jij een talent dat we al wel in ons portfolio hebben? Neem zeker contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar artiesten, Dj’s, muzikanten en andere getalenteerde werkkrachten.

Cateraars

Verzorg je de catering voor feesten en evenementen? Ben jij, net als wij, op zoek naar betrouwbare partners om mee samen te werken? De verhuur van feestmaterialen en catering gaan hand in hand. We zijn dan ook steeds op zoek naar organisaties en firma’s om ons netwerk mee uit te bouwen.

Onze werkwijze

Feestburo is een vlotte en betrouwbare partner voor de verhuur van allerlei feestmaterialen. We streven ernaar om een one-stop-shop te zijn voor onze klanten.

Ons belangrijkste doel is om een stress-vrije ervaring te creëren voor onze klanten.

Door met ons in zee te gaan als partner, kiezen ze ervoor om via 1 aanspreekpunt te werken. Wij zorgen er dan voor dat alles geregeld wordt, zodat zij op beide oren kunnen slapen en hun energie spenderen aan hun gasten.

1. Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om te laten weten dat je open staat voor een samenwerking. We weten graag wat de diensten zijn die je aanbiedt en hoe je onze samenwerking ziet evolueren.

2. We contacteren je om de mogelijkheden te bespreken

Daarna nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te overlopen. We bekijken hoe wij voor jou van dienst kunnen zijn en hoe we elkaar verder kunnen helpen. We zoeken de best mogelijke aansluiting!

3. Als partner nemen we jou mee in ons avontuur

Tijdens een samenwerking schuiven we jou naar voor als mogelijke partner en we bevelen jouw diensten aan bij onze klanten. Afhankelijk van het type samenwerking, stemmen we onze wensen en diensten op elkaar af.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)