Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Kies voor vintage met een retro photobooth

Met een retro photobooth reis jij, samen met je hele gezelschap, jaren terug in de tijd.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Onze retro photobooth

Past een slick en moderne photobooth niet helemaal perfect in jouw thema of hou je gewoon niet van te modern? Dan is onze vintage photobooth de ideale keuze voor jou.

Retro en vintage zijn helemaal terug van weg geweest. En de kans is groot dat jouw retro booth gesprekken tussen verschillende generaties op gang zal brengen.

Deze retro feestflitsers passen perfect op een bruiloft, maar ze zijn ook erg geschikt voor andere soorten feestjes, zoals een personeelsfeest of babyborrel.

De retro photobooth past bij jouw feest

In tegenstelling tot onze moderne photobooths, zien onze vintage modellen er iets klassieker uit. Ze passen dan ook perfect in een evenement waar je voor een retro stijl kiest.

Op gebied van gebruiksgemak en bediening zijn ook de vintage booths makkelijk en snel te bedienen.

Onze service en mogelijkheden zijn voor deze booth dezelfde als die van de gewone photobooth. Je kunt bij Feestburo trouwens ook design booths, spiegel booths, hashtagprinter, of een babbelbox huren!

We leveren bij iedere photobooth ook met plezier een leuke set photobooth props, zodat jouw gasten zich helemaal creatief kunnen uitleven.

Bekijk rustig het aanbod! Vraag je je af hoe we werken en wat we juist aanbieden? Lees meer over onze mogelijkheden en werkwijze. We zijn ook steeds beschikbaar om je bij te staan met professioneel advies. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)