Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon-vervoer

Verhuur van vervoer

Laat jezelf en je gasten vervoeren in stijl en luxe! Zoek je een interessante en opvallende manier om jouw gasten van de kerk naar de receptie te vervoeren? In ons aanbod verhuur van vervoer voor grote en kleine groepen gasten bevinden zich een heleboel coole en hippe wagens en feestbussen.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Vervoer voor jouw gasten

Nadat het koppel in stijl naar het feest vertrokken is, wordt het tijd om ook de gasten te transporteren. Kies je voor een lange rij indrukwekkende limousines, oldtimers of andere volgwagens? Of lijkt het je wel wat om hen allemaal samen in één van onze imposante oldtimer feestbussen te vervoeren?

Eenmaal aangekomen op de feestlocatie kan je je gasten voorzien van shuttles of golfkarretjes om hen te transporteren binnen het feestdomein. Onze shuttle cars zijn ideaal voor bruiloften, bedrijfsfeesten, beurzen, … Noem maar op!

Alle auto’s, oldtimers, feestbussen en golfkarretjes kunnen worden gestyled en gepersonaliseerd met verschillende accessoires.

Wat denk je van een rode loper die je ligt op te wachten wanneer jij of je gasten uit die hippe oldtimer stappen?

Behalve de verhuur van vervoer, verzorgt Feestburo ook de andere aspecten van jouw event. Zo kan je bij ons terecht voor het huren van je feestmeubilair, feestdecoratie, en andere unieke eye catchers, zoals een photobooth, videobooth of grandioze XXL lichtletters!

Organiseer jij een evenement? Neem dan zeker contact met ons op om te informeren naar de uitgebreide mogelijkheden die we je kunnen aanbieden!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)