Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon2

Hashtagprinter

Een hashtagprinter is een makkelijke en moderne oplossing om foto’s van je gasten te verzamelen tijdens een feest of evenement dat je organiseert. De Instagram printer is gelinkt aan een specifieke hashtag op Instagram en is erg makkelijk in gebruik.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Zeg het met een hashtag

De meeste van jouw gasten zijn helemaal mee op social media. Ze beschikken dan ook over een smartphone, voorzien van de Instagram app. Wanneer zij een foto posten met de unieke hashtag, dan rolt die foto meteen uit de hashtagprinter. Makkelijk, modern en super spontaan!

Om de Instaprinter te gebruiken, heb je geen specifieke fotoplek nodig. Toch raden we aan om een gezellig fotohoekje te creëren met wat leuke attributen in de buurt van de printer. Dit geeft je gasten een leuk plekje waar ze uitmuntende foto’s kunnen maken met hun smartphone en meteen het resultaat uit de printer zien rollen!

Deel het met jouw gasten

Met deze interessante variant op de gewone photobooth geef je jouw gasten een mooie gelegenheid om via hun eigen smartphone leuke foto’s te delen met elkaar en met jou!

Behalve de prints die meteen worden afgedrukt, blijft de hashtag ook bestaan op Instagram en kun je altijd nog terugblikken op een fantastisch evenement!

Wanneer je een Instagram printer of andere photobooth huurt bij Feestburo, voorzien wij je altijd van een leuk voorraadje photobooth props!

De hashtagprinter wordt vaak gehuurd voor bruiloften, communiefeesten of lentefeesten en andere feesten of beurzen. Bekijk onze werkwijze en service voor de verhuur van onze verschillende photobooths en video booths.

Let op: het is belangrijk dat jouw gasten de foto’s delen op een PUBLIEK Instagram account. Foto’s die gedeeld worden op een privaat account, kunnen niet gevonden worden door onze printer.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)