Diensten

Huwelijksfeest

Dankzij onze verlichte dansvloeren zal je nog meer schitteren dan ooit tevoor. Stel je voor, je openingsdans kunnen doen, en dit begeleid door het licht van de dansvloer. Iedereen zal versteld staan en dit beeld willen vasthouden.
 De sfeer die je teweegbrengt met deze ledvloeren is onbeschrijfelijk. Het nodigt dan ook enorm uit en voor je het weet staat iedereen op de dansvloer. Wie wil er nu eens niet op een dergelijk vloer het beste van zichzelf geven.Maak van je huwelijksfeest iets uniek en huur de Feestvloer. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende groottes.

Themafeest

Organiseer je een discofeest of retroparty? Huur dan zeker een verlichte dansvloer. Het gevoel dat onze dansvloeren hierbij opwekken, is niet te evenaren met een gewone dansvloer of discobol.


Uw gasten zullen direct in de juiste stemming komen en uw feest zal bruisen als nooit tevoren. Jong en oud amuseren zich alsof de tijd rondom hun even blijft stilstaan. Het feest zal niet stoppen zolang de ledvloer aanstaat. Bij deze gewaarschuwd!

Personeelsfeest of bedrijfsevent

Iedereen kent wel het klassieke personeelsfeest. Een leuke locatie, juiste setting met feestmeubilair, lekker eten en drinken, een uitnodigend licht- en muziekspektakel. Wat als je dit laatste nu zou aanvullen met een verlichte dansvloer? Je genodigden gaan hun ogen niet geloven. Deze dansvloeren worden een echte hype op trendy feesten en hebben al meermaals hun meerwaarde bewezen.Ook bedrijfslogo’s kunnen in onze vloeren geïntegreerd worden. 
Met de verschillende voorgeprogrammeerde programma’s kan je de gasten doen verdwalen in een regenboog aan kleuren.Bij Feestvloer beschikken we over een voorraad ledvloeren tot 350m². Geen feest is ons dus te groot of te klein.