Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon5

Bloemenboog - Sprookjesachtig en kleurrijk!

Een bloemenboog is de meest idyllische decoratie voor een bruiloft of een ander feest, want wie houdt er niet van bloemen? Bestel de bloemenboog van jouw keuze voor een huwelijk, sweet sixteen, verlovingsfeest, …

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Vier het met een bloemenboog

De bloemenboog wordt meestal besteld voor bruiloften. Zie je jezelf met je partner al staan schitteren onder die sprookjesachtige en fleurige boog vol lekker geurende bloemen?

Ook voor andere feesten kun je de bloemenboog bestellen.  Deze bloemen decoratie geeft jouw setting of feestruimte een dromerige sfeer. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de boog een veel gefotografeerd item zal zijn tijdens je party.

De boog wordt gevuld met de bloemen en de kleuren van jouw keuze. Zo bekomen we een prachtig resultaat dat helemaal in lijn ligt met jouw thema en stijl.

Combineer een bloemenboog met een bloemenmuur voor een fris en fleurig effect in je feestzaal. Ook de bloemenmuur is erg populair en je maakt er erg leuke foto’s mee!

Naast de bloemenboog kun je bij Feestburo ook andere feestdecoratie huren, zoals een LED dansvloer om je gasten de dansvloer op te lokken. Ook onze XXL lichtletters, XXL lichtbox en helium LED ballonnen zijn een geweldige extra op ieder feest.

Bekijk ook zeker ons aanbod aan feestmeubilair zoals tafels, stoelen, lounge sets en onze witte klapstoelen die erg goed samen gaan met de bloemenboog!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)