Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
Offerte aanvragen
icon5

Bloemenmuur - Zeg het met bloemen!

Een bloemenmuur is een unieke en originele eye catcher voor ieder type event. Smuk je feestzaal of setting op met een kleurrijke muur vol bloemen. Deze prachtige flower wall of flower backdrop is gegarandeerd een succes op ieder feest en je kunt ervan uitgaan dat het een veel gefotografeerd item zal zijn!

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Fleur je feest op met de bloemenmuur

De bloemenwand bestaat uit prachtige kunstbloemen die niet te onderscheiden zijn van echte. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat er nooit een slap of verwelkt bloemetje in jouw bloemenmuur terug te vinden is!

Onze bloemenwand is beschikbaar in ‘Charming White’ en ‘Sweet Pink’. Dit zijn 2 frisse kleuren van bloemen die goed passen bij verschillende thema’s en kleurencombinaties.

Combineer de weelderige bloemenmuur met een feeërieke bloemenboog voor een complete afwerking.

De bloemenmuur kan ook perfect gebruikt worden als achterwand voor je photobooth. Met een achtergrond vol bloemen krijg je een hele reeks interessante en fleurige foto’s.

Je kunt bij Feestburo ook terecht voor het huren van meubilair voor evenementen, feest decoratie, live entertainment, de verhuur van feestvervoer, en nog veel meer!

Blader dus zeker even doorheen ons aanbod. Heb je vragen of ben je op zoek naar deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het plannen van een spetterend evenement!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)