Offerte aanvragen
  • 02/10/2022Trouw & Trends - Dendermonde
  • 09/10/2022Huwelijksbeleving Wij Trouwen - Sint-Niklaas
  • 16/10/2022Trouw & Trends - Gent
  • 01/11/2022I Do I Do - Antwerpen
  • 20/11/2022Trouw & Trends - Leuven
  • 20/11/2022Huwelijksbeleving "Ik zeg ja" - Waasmunster
Offerte aanvragen
icon5

XXL Lichtbox

Een lightbox is een prachtige manier om inspirerende quotes of gepersonaliseerde boodschappen te tonen. Met de XXL lichtbox zeg je het in het groot! Je kunt de grote verlichte box invullen met de letters, cijfers en tekens die je zelf bepaalt. Jouw lichtbox wordt gegarandeerd een veel gefotografeerd item tijdens jouw party of event.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Geef je boodschap licht

De trendy XXL lichtbox zorgt voor een extra gezellige sfeer in iedere ruimte.

De boodschap is makkelijk aan te passen door de grote, transparante plaatjes met letters in de lichtbox te schuiven. Je krijgt bij het huren van onze lichtbox een complete set letters en andere karakters, zodat je jouw persoonlijke boodschap makkelijk kan plaatsen.

De XXL lichtbox werkt met LED lampen en wordt dus helemaal niet warm. Deze verlichting is erg veilig en je kunt de box makkelijk een hele nacht laten branden. Dankzij het lichte gewicht kun je de box ook makkelijk zelf verplaatsen.

Indien gewenst bereiden wij de XXL lichtbox op voorhand al voor met de tekst die je wil tonen. Zo hoef jij je daar alvast geen zorgen over te maken tijdens het evenement!

Bij Feestburo kun je terecht voor al je feestdecoratie. Je vind in ons assortiment namelijk ook de imposante XXL lichtletters en de LED dansvloer voor een stijlvol verlicht feestje!

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw evenement? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)