Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
Offerte aanvragen
icon5

XXL lichtletters

XXL lichtletters vormen een prachtig en sfeervol pronkstuk op ieder evenement of party. Of je nu een babyborrel, bruiloft, bedrijfsevent, sweet 16, … organiseert, deze gigantische lichtgevende feestletters zorgen zeker en vast voor een extra wow-effect!

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!
play

Zeg het in het groot met onze XXL lichtletters

De verlichte letters en cijfers zijn verkrijgbaar in alle mogelijke combinaties. Je kunt er dus je initialen mee spellen, een inspirerende boodschap delen of een complete naam uitschrijven. Ze zijn dus perfect te personaliseren en je kunt zelf kiezen welke boodschap je naar buiten wil brengen.

De XXL lichtletters zijn iets meer dan 1 meter hoog en het zijn zonder twijfel imposante blikvangers. Het vintage lettertype en de mat witte afwerking past vrijwel bij iedere stijl en ieder design. De coole gloeilampen geven bovendien ook behoorlijk veel licht!

Vaak worden de grote lichtletters gebruikt tijdens bruiloften. Maar ook tijdens theatervoorstellingen, festivals, beurzen en congressen.

Installatie XXL lichtletters

Laat het duidelijk zijn over wat jouw feest gaat met onze imposante XXL Lichtletters. Ze zijn niet enkel een eyecatcher maar dragen bij tot de decoratie en sfeer van jouw feest.

Onze lichtletters zijn gemakkelijk te installeren op een podium, aan de inkomhal of een andere plaats die jij verkiest. Zo kan je WELKOM spellen en je gasten voelen zich meteen welgekomen en klaar om van jouw event een spetterend feest te maken!

De combinaties met onze verlichte letters en cijfers zijn eindeloos. Heb je een speciale dag die in de kijker moet staan? Zet jouw speciale datum met onze cijfers in het licht!

De verlichte letters zijn geschikt voor tal van soorten evenementen. Ook voor feesten die buiten gevierd worden, zoals op een weide, tuin of park.

Vind je dat je deze sprankelende feestletters niet mogen ontbreken op jouw evenement of feest? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of  via mijn prijsaanvraag.

Bij Feestburo vind je ook andere types leuke decoratie voor feesten en evenementen. Je kunt bijvoorbeeld een LED dansvloer huren voor je feest. Combineer je decoratie met een XXL lichtbox of zwevende helium LED ballonnen. Maar ook voor plantenbakken, verdelers en kussens kun je bij ons terecht.

Vervolledig de setting voor je sprookjesachtige bruiloft met een prachtige bloemenboog of bloemenmuur!

Heb je vragen of wil je graag extra informatie over de mogelijkheden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)