Feestlichtbox

Iedereen kent ongetwijfeld de hippe lichtboxen met leuke teksten zoals "LIVE *LOVE*LAUGH" of "LOVE IS ALL YOU NEED!". Ze zijn een megapopulaire hype!

Verlichting wordt gecombineerd met een leuke gepersonaliseerde tekst of quote. Je kan er je eigen touch aan geven. Customize de FeestLichtbox met je eigen tekst!
De trendy FeestLichtbox zorgt voor een moderne en sfeervolle touch op je event of feest. Onze FeestLichtbox heeft een megaformaat én zal je interieur zeker dat tikkeltje meer geven!

Schuif heel eenvoudig en handig alle letters en symbolen die gedrukt zijn op een stevig en transparant plaatje op en af de Lichtbox. Mix 'n match zo een leuke quote of persoonlijke boodschap. Schuiven maar dus!

De FeestLichtbox wort geleverd met een heleboel letters, nummers en symbolen waarbij je zelf creatief te werk kan gaan. Zo kan je je gasten verwelkomen via de Lichtbox, of hen een tekst doen schrijven in het gastenboek of schrijf jullie namen in de megagrote Lichtbox.
De FeestLichtbox werkt op Led, en warmt dus niet op. Zo is deze dus ook veilig voor iedereen die een tekst wil samenstellen. Bovendien kan hem ook gemakkelijk zelf verplaatsen tijdens uw event.

Wees creatief met het creëeren van customized boodschappen en quotes, speel met letters en symbolen, en bovenal: Enjoy & Have Fun met de FeestLichtbox in extra groot formaat!