Witte klapstoelen

Dacht u uw huwelijksviering ook in te kleden zoals de sterren dat doen? Of wil u gewoon een hip tuinfeest met lange tafels en leuke stoelen? Of plant u een personeelsfeest op locatie en bent u nog op zoek naar comfortabele trendy stoelen? Huur dan zeker de witte klapstoel van Feestburo!

Deze stoelen zorgen voor de perfecte uitstraling en toveren iedere locatie in een paar minuten om tot ceremoniële plechtigheid of feestadres. Met deze typische Amerikaanse ‘weddingchairs’ zullen uw gasten de plechtigheid nog lang onthouden. U kan er ook vrijblijvend voor kiezen deze stoelen nog verder te versieren door decoratie aan te brengen zodat ze nog meer comfort en luxe uitstralen.

Het zitvlak van de stoel is vervaardigd uit wit skai-leder wat voor een optimaal zitcomfort zorgt.Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe uw gasten zullen genieten van deze prachtige stoelen.


Wij zorgen voor een zorgeloze levering en afhaling, en doen zowel grote als kleinere feesten. Ontdek ook onze andere mogelijkheden qua meubilair en feestmaterialen om uw feest nog verder af te werken tot een uniek geheel.