Offerte aanvragen
  • 20/03/2022Huwelijksbeleving Wij Trouwen Beveren - Hotel Van Der Valk Beveren
  • 20/03/2022Huwelijksbeleving Wij Trouwen Beveren - Hotel Van Der Valk Beveren
  • 20/03/2022Huwelijksbeleving Wij Trouwen Beveren - Hotel Van Der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Meubilair

Organiseer je een groot evenement of eerder een kleiner event voor familie en vrienden? Ben je op zoek naar meubilair om te huren voor die gelegenheid? Bij Feestburo vind je alle types meubilair voor feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in het verhuur van meubilair voor evenementen.

Zo kan je bij ons terecht voor de verhuur van tafels en stoelen voor allerlei events. We beschikken over een leuk aanbod aan statafels, lage tafels en salontafels. Ook qua zitmeubilair bieden we een ruime waaier aan mogelijkheden, zoals stoelen en klapstoelen, maar ook barkrukken, poefs en hockers, loungesets, zetels en gezellige zithoekjes.

We zorgen er niet alleen voor dat jouw gasten kunnen zitten! We maken je evenement compleet met de gepaste buffetkast, bar en het benodigde materiaal om die bar helemaal uit te rusten voor een geslaagd feest.

Met ons aanbod aan event meubilair, maak je van ieder evenement een succes en wordt iedere party helemaal ingericht in de gepaste stijl en sfeer. Met het strakke en trendy meubilair dat we verhuren, creëer je makkelijk gezellige en intieme hoekjes waar de gasten kunnen genieten in een ontspannen en luxueuze sfeer.

We verhuren ook meubilair voor horeca events, beurzen en andere gelegenheden, zoals trouwfeestenlentefeesten, communiefeesten, jubileums, bedrijfsfeestjes, fuiven, … Noem maar op!

Bekijk ook zeker ons aanbod aan feest decoratie om je event verder in te richten en te verfraaien. Wist je dat een coole photobooth een geweldige manier is om meer spontane foto’s te verzamelen tijdens een feest?

Neem gerust een kijkje in ons complete assortiment! Wil je graag bijzonder of specifiek meubilair huren voor een event? Neem dan gerust contact met ons op!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)