Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur zitmeubilair – Huur stoelen, barkrukken of hockers

Organiseer je een evenement of feest waarvoor je graag zitmeubilair wil huren? Bij Feestburo kan je terecht voor de verhuur van allerlei feestmeubilair om je gasten te voorzien van leuke zitmogelijkheden.

Ons assortiment bestaat uit een divers aanbod aan stoelen en witte klapstoelen voor evenementen, die uitermate geschikt zijn om veel gasten van een zitplaats te voorzien.

Maar we bieden ook luxueuze en gezellige meubels aan, zoals sofa’s en lounge sets. Verwen je gasten met leuke zithoekjes, aangepast aan de stijl van jouw event. Zo kan je bij ons losse sofa’s huren, maar ook hoeksalons die voor een ontspannen sfeer zorgen.

Wil je jouw gasten imponeren met een echt wow gevoel? Met onze lederen Chesterfield sofa’s maak je meteen een helder design statement en til je het luxe-gevoel van je event naar een hoger niveau.

Ook ons aanbod aan poefs en hockers is erg uitgebreid. Met onze Arco Circular reeks creëer je snel en makkelijk moderne zithoekjes waar gasten zich comfortabel kunnen installeren om bij te praten met een hapje van het buffet of een drankje van de bar.

De poefs en hockers zijn ook apart verkrijgbaar als zitmeubel of design element bij de sofa sets. Deze leuke zithoekjes worden helemaal compleet met een gepast bijzettafeltje of salontafeltje!

Kortom, je kunt bij ons terecht voor het verhuur van zitmeubilair en feestelijk meubilair voor evenementen in alle maten en vormen. Neem een kijkje in onze online catalogus! Heb je nog vragen of wens je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)