Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur van stoelen voor ieder type evenement of feest!

Op zoek naar stoelen om te huren voor een bruiloft of communiefeest? Misschien ben je eerder op zoek naar luxueus design zitmeubilair voor een prestigieuze beurs of congres. Feestburo verzorgt de verhuur van stoelen voor ieder type evenement of feest. In onze stoelen verhuur service vind je gegarandeerd de ideale stoel voor ieder evenement!

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  In ons assortiment vind je zowel budgetvriendelijke en simpele stoelen, maar ook trendy en moderne stoelen. Blader doorheen onze online aanbod aan stoelen te huur en verbaas jezelf over het ruime aanbod aan diverse zitmeubels.

  Zorg dat je gasten voldoende mogelijkheden hebben om te gaan zitten tijdens jouw party of event, of dat nu is om naar een voordracht te luisteren of om aan te schuiven voor een feestmaal. Een diversiteit aan zitmeubilair mag zeker niet ontbreken, ongeacht het type evenement dat je organiseert.

  Ongeacht het aantal stoelen dat je wil huren voor jouw event, bij Feestburo kan je ze snel en eenvoudig reserveren via onze website. Ben je op zoek naar een ander type zitmeubilair, zoals witte klapstoelen, barkrukken, sofa’s of lounge sets? Ook die kan je makkelijk terugvinden in onze online catalogus!

  Heb je nog vragen of wens je wat meer informatie over de verscheidene mogelijkheden? Neem dan gerust contact op!

  Bij Feestburo kan je, behalve voor het huren van stoelen, ook terecht voor het huren van tafels, stoelen en de verhuur van diverse feestdecoratie. Wij hebben ervaring met het verhuren van allerlei meubilair en feestelijke decoratie voor verschillende types events!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)