Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur van poefs en hockers

Poefs of hockers huren voor een evenement, feest of beurs? Bij Feestburo vind je een aantrekkelijk en trendy assortiment aan poefs en hockers te huur.

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Bekijk onze sets met ronde , rechthoekige en vierkante poefs in verschillende kleuren en maten. Vervolledig gezellige zithoekjes waar je gebruik kan maken van leuke sofa’s of lounge sets, salontafeltjes en enkele stijlvolle poefs of hockers.

  Combineer onze poefs voor verhuur en kies voor de hockers die het best passen bij het concept van je evenement of party. Compacte ziteilandjes zijn de ideale manier om jouw gasten te verwelkomen en hen te laten genieten van een gezellig plekje om bij te praten met elkaar.

  Behalve de losse poef elementen, kan je bij ons ook complete hocker sets huren om aantrekkelijke en toegankelijke zithoekjes te creeëren. Bekijk zeker even onze Arco reeks, waarbij je de afgeronde zitpoefs kan combineren met een passend bijzettafeltje. Ook deze reeks past mooi samen met de andere rechthoekige en vierkante hockers.

  Ben je op zoek naar verschillende types zitmeubilair om te huren? Bij Feestburo vind je allerlei feest meubilair dat we verhuren voor evenementen, feesten en andere aangelegenheden. Bekijk ook zeker onze tafels, stoelen en feestdecoratie.

  Heb je nog vragen over het aanbod of de mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op! We geven graag wat meer informatie over de mogelijkheden en combinaties!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)