Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur van barkrukken voor events en feesten

Krukken of barkrukken huren voor een leuk event of een speciale aangelegenheid? Bij Feestburo kan je terecht voor het verhuur van barkrukken en ander zitmeubilair.

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan lage krukjes en hogere krukken die geschikt zijn voor allerlei types events. Kies uit een gamma aan eenvoudige basiskrukken, vintage of design barkrukken, of krukken met een rugleuning voor extra comfort.

  Wens je lage krukjes te reserveren om gasten een interessante zitmogelijkheid aan lage tafels aan te bieden? Of vraagt jouw party eerder om hoge barkrukken waarop de gasten aan een toog of statafel kunnen zitten?

  Bij Feestburo hebben we een ruim aanbod aan krukken voor iedere stijl en ieder decor. Je kunt dan ook de ideale krukken selecteren uit onze online catalogus.

  Bekijk ons aanbod en kies ervoor om barkrukken te huren die het best aansluiten bij het type evenement dat je organiseert.

  Werk het plaatje helemaal af door gebruik te maken van verschillende types zitmeubilair, zoals stoelen, sofa’s en loungesets en maak gebruik van leuke tafeltjes en feestelijke decoratie om het geheel nog meer op te fleuren!

  Je kan altijd bij ons terecht met vragen over onze beschikbare barkrukken en andere feestmaterialen en we bespreken dan ook graag de verschillende mogelijkheden met je! Aarzel dus niet om contact op te nemen. Zo kunnen we je bijstaan met onze expertise en advies!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)