Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Verlichting

Ben je op zoek naar romantische en sfeervolle verlichting of ga je eerder voor de industriële stijl qua verlichting? Alle thema's zijn mogelijk! In ons assortiment vind je lampen, kandelaars, windlichten en meer verlichtingsmogelijkheden voor events!

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Verlichting is een zeer belangrijk gegeven voor een feest! Wil je een relaxte, meer romantischer feest of wil je er een hele lichtshow van maken? Dat kan met de verlichting die Feestburo ter verhuur beschikbaar stelt.

  In het ruime aanbod vind je sfeerverlichting, LED verlichting, lampen, kandelaars, enzovoort!

  Kies de beste verlichting uit om er een onvergetelijk feest van te maken. Wil je er een ietwat industrieel thema van maken? Kies dan voor de Hurricane lamp Diamond set. Zij geven het licht aan jouw feestje!

  Wil je er een spetterend feest van maken? Bekijk eens onze Dimmer Showtec DIM-4, een lichtwisselaar op maat. Hij zorgt ervoor dat er verschillende lichten worden afgewisseld voor een lichtgevend feest!

   

  Eerder voor een stijlvol en elegant feestje? Dan mogen onze Lampara Wire White lampen niet ontbreken. Zij zorgen voor een unieke en gezellige sfeer op jouw feest.

  Geef je een feestje buitenhuis, op een mooie groene weide? Dan heb je mogelijks nood aan onze Hurricane lamp Lambda-lampen. Zij bieden degelijk lichtkwaliteit op grote afstand om je te vergezellen naast het pad of dicht bij tafels en stoelen.

  Je kan bij Feestburo ook terecht voor nog andere feestbenodigdheden. Neem zeker een kijkje in onze andere categorieën!

  Specifieke vragen over onze aangeboden verlichting? Neem contact met ons op via het contactformulier!

   

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)