Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon11

Toestellen

Bij de organisatie van een evenement gebeurt er ook heel wat achter de schermen. Zo heb je een heleboel horeca toestellen nodig om alles vlotjes te doen verlopen! Bekijk onze toestellen voor verhuur!

Ben je op zoek naar de grote keukentoestellen om te gebruiken voor jouw ultieme feestje? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In ons aanbod van toestellen bieden wij een tal van grote keukentoestellen aan, zoals soepverwarmers, warmhoudbruggen, warmteboilers, gasbranders en zo veel meer!

We hebben ook een glazenspoelmachine, een ijsblokmachine, een friteuse op gas en de daar bijhorende propaan tanken ter beschikbaar voor verhuur.

Met deze keukentoestellen kan je alles omtoveren in heerlijke gerechten.

Zin in een koffie? Met het huren van onze koffiezetapparaten en onze Nespresso Lattissima Pro kan je overheerlijke koffie serveren aan jouw gasten. Ideaal bij het dessert.

Keukentoestellen huren doe je bij Feestburo, maar we bieden nog tal van andere artikelen aan. Ga zeker eens kijken naar onze andere categorie├źn zoals Bar, Bar accessoires en Benodigdheden tafel.

Kies de benodigdheden die bij jouw feest passen om er een spetterend feest van te maken!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)