Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Salontafels

Injecteer een grote gezelligheidsfactor in jouw evenement of feest door gebruik te maken van salontafels en bijzettafels. Creëer comfortabele en intieme zithoekjes waar je gasten gezellig kunnen bijpraten terwijl ze genieten van de sfeer!

In ons assortiment aan salontafels te huur kies je uit een grote verscheidenheid aan designs, materialen en afmetingen.

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Organiseer je een evenement met een modern en strak thema? Of wil je liever een warme en huiselijke sfeer te verkrijgen door gebruik te maken van houten salontafels? Tussen onze bijzettafels vind je ongetwijfeld de ideale salontafels om jouw party mee op te vrolijken!

  Blader gerust doorheen onze online catalogus met salontafels te huur. Wil je graag wat meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de organisatie van je evenement? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

  Onze bijzettafeltjes komen best tot hun recht wanneer ze gecombineerd worden met onze poefs of hockers, sofa’s en lounge sets. Op onze website vind je dan ook alle benodigdheden om van je event een succes te maken. We hebben namelijk een ruim aanbod aan meubilair te huur voor evenementen, zoals tafels, stoelen, benodigdheden voor aan tafel, barmeubels, buffet systemen, feestelijke decoratie, en nog veel meer!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)