Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur tafels – Huur tafels voor al je events

Geen enkel evenement is compleet zonder een gepaste set tafels! Meestal zijn het lage tafels, maar ook statafels en salontafels zijn vaak een mooie extra om het voor je gasten wat aangenamer en gezelliger te maken tijdens een party of event. En voor de verhuur van tafels in allerlei soorten en maten kan je bij ons terecht!

Feestburo heeft een ruim aanbod aan verschillende types tafels voor verhuur.

Organiseer je een feest in authentieke vintage stijl of heeft jouw event eerder een moderne en strakke uitstraling? Kies je voor rechthoekige tafels of ronde tafels? Ongeacht de sfeer en stijl die je wil laten doorschemeren in je event, wij hebben de perfecte tafels te huur!

In ons assortiment vind je rechthoekige lage tafels die vaak gebruikt worden om een grote hoeveelheid mensen te voorzien van een lunch of diner. Maar je kan bij ons ook stijlvolle bistro tafeltjes en andere ronde tafels huren. Kortom, je vindt in ons gamma gegarandeerd een tafel die perfect past bij jouw stijl en doel!

Wil je tafels huren voor een evenement of feest? Blader gerust doorheen ons aanbod. Via onze website kan je snel en eenvoudig de nodige tafels online bestellen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt bij ons terecht voor het huren van tafels en stoelen, maar ook voor het huren van andere feestmaterialen die je event net dat tikkeltje extra geven!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)