Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
Offerte aanvragen
icon11

Verhuur van lage tafels voor ieder evenement

Lage tafels worden op evenementen veelal gebruikt om gasten een comfortabel plekje aan te bieden waar ze kunnen genieten van een drankje uit de bar, een lunch, diner of uitgebreid buffet.

Het is dan ook erg interessant om bij het huren van lage tafels te kiezen voor een type tafel dat het best past bij het doel dat je voor ogen hebt.

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Wil je graag veel personen gelijktijdig een maaltijd aanbieden? Dan kies je best voor langere, rechthoekige lage tafels. Wens je liever de lage tafels te gebruiken om een bistro sfeer te creëren met verscheidene gezellige zithoekjes? Dan kan je beter kiezen voor de kleinere, ronde lage tafeltjes uit ons assortiment.

  In ons aanbod voor de verhuur van lage tafels vind je zowel klassieke lunchtafels als stylish designtafels. Afhankelijk van de sfeer die je wil creëren tijdens het feest, kan je kiezen voor een geschikte lage tafel die het best past bij jouw concept.

  Bekijk ook zeker ons aanbod aan andere tafels voor events, zoals onze statafels en salontafels. Misschien ben je ook op zoek naar stoelen?

  Bij Feestburo kan je terecht voor het huren van allerlei feestmaterialen en feestelijke decoratie om tijdens jouw event voor een echte wow-factor te zorgen. Ook voor de aankleding van de lage tafels kan je bij ons terecht. Bekijk onze tafel benodigdheden, zoals tafellinnen, servies, bestek en glazen.

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)