Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Planten

Breng de natuur naar binnen met een weelderige plant op je juiste plek in je feestzaal. Bekijk de verschillende planten in ons aanbod. Er zitten er vast wel enkele bij die perfect in je thema passen.

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Welke plant past op jouw feest? Dit kan een moeilijke vraag zijn maar misschien kunnen wij jou een handje helpen. Feestburo biedt verschillende soorten planten aan die passen bij verschillende thema’s.

  Zo heb je onze Dracaena frangans planten, ideaal voor een feestje met een ietwat exotischer accent. Wat zo leuk maakt aan deze plant is dat je hem overal binnenhuis kunt zetten. Zet hem aan de inkom, gang, hoek van de eetkamer, … Door zijn mooie donkergroene bladeren biedt hij een mooi contrast met de muren en vloer.

  Wil je een stijlvol en chique buitehuisfeestje bouwen? Dan kunnen onze olijfbomen op stam voor nog meer sfeer zorgen. Ook hebben we Laurier piramide boompjes in ons assortiment.

   

  Verder hebben we ook een aanbod van kleine huiskamerplantjes om meer accent te leggen op tafels of vensterbanken.

  Breng groen leven in jouw feest door het huren van deze planten. Een feest is maar zo goed als de details… Hier dragen onze planten van Feestburo zeker en vast aan bij.

  Had je ook al gedacht in welke potten je jouw gekozen planten wil plaatsen? Neem dan een kijkje in onze categorie potten of meer fan van jutte manden? Bekijk ze hier op onze website!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)