Feestoesterman

Op zoek naar een exclusieve eye-catcher om uw feest dat tikkeltje “extra” te geven? Dan kunnen we U De Feestoesterman aanraden! Dit originele concept zal worden herinnerd door iedere gast!

Gewapend in een ambachtelijk Frans pak, met twee zinken emmers vol verse oesters, gaat De Feestoesterman persoonlijk langs bij U en uw gasten. De oesters worden LIVE geopend. Eventueel wat peper en citroensap erop, én klaar… Dit is een puur genot voor iedere gast! En hier zal zeker nog over nagepraat worden!

De Feestoesterman kan voor elke gelegenheid ingehuurd worden!

  • Privéfeesten

Of het nu een housewarming, tuinparty, verjaardag, communiefeest of huwelijk is… Het is onze uitdaging om van ieder feest een onvergetelijke party te maken. We kunnen jullie ook bijstaan bij het inrichten van de feestlocatie. Zo kunnen we een voorstel op maat uitwerken dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

  • Bedrijfsevents

Als men praat over bedrijfsfeestjes, of het nu een nieuwjaarsreceptie of een evenement voor klanten is, weet men naar jaarlijkse gewoonte meestal al hoe dit feest er zal uitzien. Waarom dit event eens niet opbeuren met een originele blikvanger? De Feestoesterman zal uw event tot een nog hoger niveau tillen!

Er is geen betere manier om uw personeel of klanten te verrassen met een vers opengemaakte oester.