Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon6

Feestbusje - mobiele bar

Geef je event extra punch en verras je gasten met de ultieme mobiele bar!

Een mobiele bar kan gebruikt worden om exclusieve tropische cocktails aan te bieden aan je gasten, maar daar stopt het niet. De mogelijkheden met een verplaatsbare bar zijn eindeloos.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!
play

Mobiele cava-of cocktailbar als eyecatcher op je event

Met oog voor authentieke elementen, bouwden we twee Citroën HY busjes om tot mobiele cava- en cocktailbars/foodtruck die op verplaatsing voor glaasjes bubbels zorgen om feestelijk te kunnen klinken.
Daarnaast beschikken onze Feestbusjes over de juiste omkadering om er een gezellig evenement van te maken.

Bij regenweer voorzien we immers twee witte vouwtenten en paraplus voor de gasten, maar ook statafels en lounge meubilair behoren tot de mogelijkheden om de mobiele cocktailbar feestelijk in te kleden.

We hebben voor elke gelegenheid de juiste formule. Of het nu gaat om een glaasje na de plechtigheid of een uitgebreid tuinfeest.

We voorzien tevens een gepersonaliseerde lichtbox waar initialen, namen of een leuke quote en datum kunnen weergegeven worden. Dit in combinatie met leuke achtergrondmuziek die bij de gelegenheid past.

Er is eveneens de mogelijkheid het Feestbusje af te huren zonder afname van drank en bediening. Zo is ons retro busje perfect geschikt om in te zetten als promotiewagen en verkoopwagen. U organiseert zelf een event, doet mee aan een bradderij of kerstmarkt. Het Feestbusje zorgt onmiddellijk voor de juiste sfeer en uitstraling. Ook traiteurs en cateraars doen maar al te graag beroep op het Feestbusje om hun drank en eten uit te serveren op jouw feest.

Hapjes en desserten

Bij een mobiele cocktailbar kan ook een hapje of kleine zoetigheid bij een drankje niet ontbreken. Zin in oesters? Dan komt onze oesterman live verse oesters openen en klaarmaken. Maar we kunnen op jouw vraag ook belegde sandwiches, aperitiefhapjes, groenteschalen en lepelhapjes voorzien. Een hapje van rucola, gandaham en parmezaantapenade of een wrap van gerookte zalm en kruidenkaas? Yes please!

Ook voor zoetebekken hebben we een aanbod aan dessertjes als aanvulling op verfrissende cocktails, wijn en bubbels. Macarons, tiramisu, mascarpone met rode vruchten, cupcakes of brownies? We hebben voor elk wat wils.

Vraag vrijblijvend info over onze hapjes en desserts via het contactformulier

Hoeveel kost het huren van het Feestbusje?

Wil je weten wat de kosten zijn van het huren van onze mobiele cava- en cocktailbar voor jouw bruiloft, feest of bedrijfsevenement? Contacteer ons dan voor een prijsindicatie of een offerte op maat. Want met het Feestbusje is jouw feest pas echt compleet en wordt het ongetwijfeld een dag om nooit meer te vergeten.

Vraag een offerte aan via mijn prijsaanvraag.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)