Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon6

Mobiele cocktailbar

Wil je jouw evenement voorzien van een extra stijlelement. Huur dan onze vintage mobiele cocktailbar!

Met de mobiele gin bar en cocktailbar kan je je gasten verwennen met lekkere drankjes, terwijl ze genieten van je party of event.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!
play

Een mobiele cocktailbar op jouw event

De mobiele cocktailbar biedt verschillende mogelijkheden en jij kiest de cocktails aan die je zelf graag lust, die je gasten lekker vinden of die het best passen bij de stijl van je event.

Zo kan je kiezen tussen verschillende cocktails, of je biedt ze allemaal aan! In ons cocktail aanbod vind je alle populaire klassiekers terug, maar daar houdt het niet mee op! Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. We passen ons aanbod graag aan naar jouw smaak.

Ga je voor een trendy gin bar met een premium gin tonic aanbod? Of hou je meer van de tropische sfeer met een exotische seks-on-the-beach of een fruitige strawberry daiqiri cocktail. De keuze is helemaal aan jou.

Full-service cocktailbar

Onze mobiele cocktailbar is apart verkrijgbaar, maar we bieden ook full-service bar-arrangementen aan met een persoonlijke en gekwalificeerde bartender. Voor de bereiding van onze heerlijke cocktails gebruiken we kwalitatieve producten en verse ingrediënten.

Onze bartenders zorgen ervoor dat ieder drankje van de beste kwaliteit is, zodat je gasten zeker terug komen voor een extra versnapering!

Wil je graag meer drankjes en hapjes aanbieden aan je gasten? Bekijk dan zeker de andere mogelijkheden die beschikbaar zijn bij onze mobiele bars.

Neem contact met ons op om je mobiele cocktailbar of je gin bar op locatie te reserveren. We luisteren graag naar jouw ideeën en verwachtingen en passen ons aanbod aan naargelang jouw wensen.

Je kunt bij Feestburo ook terecht voor allerlei entertainment om ervoor te zorgen dat je gasten de tijd van hun leven hebben tijdens jouw party of evenement. Zo verhuren we feestdecoratie, feestmeubilair, en andere interessante items om van jouw feest een groot succes te maken!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)