Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon7

Goochelaar

Verbaas je gasten met een spectaculaire en magische act! Boek een professionele goochelaar om zowel groot als klein versteld te doen staan van de verbazingwekkende tricks die onze magiër uit de mouwen schudt.

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Doe beroep op onze goochelaar

Onze goochelaar entertaint de gasten op jouw evenement op maat van jouw planning.

Er is een mogelijkheid tot het uitvoeren van een centrale act of goochelshow. Die act kan dienen als kort intermezzo tijdens een bedrijfsfeest of ander feest. We passen onze acts met plezier aan zodat die naadloos aansluit bij jouw thema of planning.

Daarbovenop gaat de illusionist van tafel tot tafel om je gasten van dichtbij te imponeren met illusies en tricks. Tafelgoochelen is één van de moeilijkste technieken binnen het goochelen en het geeft je gasten de kans om met hun neus op de vingers van de goochelaar te zitten, terwijl die hen misleidt. Een ervaring die jouw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Goocheltrucs op maat

We doen ook tricks op maat van jouw bedrijf of evenement, als speciale act. Deze exclusieve acts worden vooraf besproken en op maat gemaakt. Ideaal om je bedrijf of onderneming in de schijnwerpers te zetten. Onze goochelaar is een specialist in het verwerken van logo’s en bijzondere boodschappen in de spectaculairste acts!

Naast de implementatie van pure magie in je evenement, verzorgt FeestBuro ook de andere aspecten van jouw evenement. Je kunt bij FeestBuro ook een DJ boeken of een live muziek band inhuren om je event een feestelijke sfeer te geven.

 

Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het huren van je feestmeubilair, feestdecoratie, mobiele bar en zelfs een coole photobooth om je gasten op de gevoelige plaat vast te leggen!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)