Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon7

DJ concepten

Organiseer je een feest, party of fuif? Dan heb je zeker een goede DJ nodig! Die DJ zet je in een hippe, vintage of moderne booth en het feest kan beginnen! Dit zijn onze DJ concepten.

 

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Muziek mag niet ontbreken!

Een memorabel feest is pas helemaal compleet wanneer je gasten zich helemaal kunnen uitleven op je schitterende LED dansvloer. Een goede all-round DJ is dus onmisbaar. En natuurlijk wil je die DJ ook een interessant en stijlvol plekje geven, vlak voor de dansvloer.

Bij FeestBuro kan je alles huren wat je nodig hebt om het DJ concept tot in de puntjes af te werken.

DJ booths in verschillende stijlen

Steek je Diskjockey in een tropische setting of je kies je eerder voor een retro stijl en laat je DJ opvallen in Great Gatsby stijl? Het kan allemaal! Bekijk de DJ booths en DJ tafels die we in ons repertoire hebben!

Het wordt zelfs nog cooler wanneer die DJ plaatjes kan draaien vanuit een retro DJ caravan of een vintage Volkswagen DJ bus.

Vind je dat een live muziek band charmanter is? Die kan je ook bij ons boeken. Kies voor een cover band voor je party of laat je gasten genieten van live muziek tijdens je receptie. Deze muzikanten kan je bovendien een spectaculair optreden laten geven vanuit een mobiel caravan podium!

Bij FeestBuro kan je overigens ook terecht voor een breed assortiment aan feestmeubilair, feest decoratie, en andere coole eye catchers, zoals een bloemenboog, een photobooth of een babbelbox!

Organiseer je zelf een feest en wil je beroep doen op een expert in de organisatie van evenementen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met het inrichten van jouw feestzaal!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)