Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon-vervoer

Accessoires

Pimp je feestvervoer met een bloemendecoratie of andere stijlvolle accessoire. Vergeet ook zeker die rode loper aan de inkom niet! Zo voelen je gasten zich meteen een VIP!

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Bloemendecoratie

Je kan bij Feestburo terecht voor allerlei voor tal van bloemendecoratie. Grote boeketten of juist kleinere, we hebben voor elk wat wils! Wij dragen decoratie hoog in het vaandel want een feest is pas echt top wanneer alle details goed zijn. Daarom bieden we tal van bloemenstukken aan die passend zijn bij ons wagenpark. Heb je graag witte of rode rozen? Of wil je wat anders? Neem contact met ons op om jouw feest helemaal tot in de puntjes uit te werken!

Personaliseren van bussen

Om er een echt feest van te maken, kan je de bus personaliseren door de namen van personen of de groepsnaam door te geven. Wij plakken de namen op de voorkant van onze bussen voor de extra details in jouw feest en zo weet iedereen wie er een spetterend feest tegemoet rijdt. Gepersonaliseerde bussen worden vaak gebruikt bij huwelijken en feesten in groep.

Eigen drank en koeling bussen

Het is mogelijk om je eigen drank te voorzien tijdens de feestelijke ritten. Zelf bieden wij natuurlijk ook drank aan als je dit wenst.

Onze bussen beschikken over koeling zodat de flessen lekker fris aankomen!

Rode loper

Feestburo biedt ook rode lopers aan om net dat extra accent te geven aan jouw privéfeest, verjaardags- of bruiloftsfeest. Meestal worden de rode lopers gebruikt vanaf de wagen tot de woning, stadshuis, kerk, feestzaal, …

Onze rode lopers zijn van degelijke kwaliteit en kunnen met gewichten op hun plaats blijven. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de wind en andere problemen!

Benieuwd naar wat Feestburo nog allemaal te bieden heeft, neem een kijkje op onze website. Vragen mogen altijd gesteld worden via het contactformulier.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)