Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Buffet systemen

De catering en het diner is een belangrijk onderdeel van ieder feest of evenement. Je wil de schotels graag mooi en aantrekkelijk presenteren om je gasten te verwennen. Een knappe opstelling van de catering kan voor een echte wow-factor zorgen. Daarom is het een goed idee om slim te kiezen wanneer je een buffet gaat huren!

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Feestburo is een specialist in buffet verhuur en de huur van ander meubilair voor evenementen.

  Ons aanbod aan buffetmeubilair is ruim en divers. Je vindt er altijd wel een buffetsysteem of specifieke meubilair items dat perfect past bij de stijl die je voor ogen hebt.

  Kies je ervoor om een buffet te huren met een strak en tijdloos design en LED verlichting? Of zie je het wat groter en presenteer je een buffet met lopende band waar ruimte is voor tientallen gerechten of een walking dinner?

  Onze buffetsystemen beschikken over verstelbare fronten. Op die manier creëer je een buffet dat perfect past bij het complete concept!

  Bekijk ook zeker ons assortiment aan meubilair voor events, zoals bars, tafels, stoelen, bar accessoires en benodigdheden voor aan tafel. Je kan ook bij ons terecht voor het huren van servies, bestek, tafellinnen en glazen.

  Ben je op zoek naar specifieke items die je niet meteen kan terugvinden op onze website? Neem dan zeker contact met ons op. Zo kunnen we je informeren over alle opties binnen het buffet verhuur en de overige mogelijkheden voor het verhuur van feestmaterialen.

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)