Offerte aanvragen
  • 15/01/2023Trouw & Trends - Lokeren
  • 29/01/2023Huwelijksbeleving Wij Trouwen - Beveren
  • 19/02/2023Trouw & Trends - Brasschaat
  • 26/02/2023Trouw & Trends - Mechelen
Offerte aanvragen
icon11

Benodigdheden tafel

Kleed je tafels aan leuke tafellakens of tafellopers, voordat je de tafels verder decoreert met sfeervolle accessoires. Ook je borden, bestek, glazen en ander tafellinnen kun je hier reserveren!

In deze categorie vind je alle benodigdheden voor de tafel. Zo hebben wij bestek, servies, glazen en tafellinnen ter beschikking.

In ons ruim aanbod vind je de middelen die je nodig hebt om van jouw tafel op jouw feest een eyecatcher te maken.

Jouw gasten willen vliegensvlug aan tafel komen als ze deze mooie gedecoreerde tafel zien met passend bestek en servies.

Onze benodigdheden voor de tafel passen bij ieder concept. Ga je voor een klassiek diner? Dan hebben wij het geschikte servies en bestek voor jou! Liever een feest met veel felle kleuren? Kijk eens naar onze tafellinnen en -hoezen. Zij kunnen zorgen voor kleur op jouw feest!

 

Feestburo staat klaar met verscheidene producten en diensten om jouw feest of event naar een hoger niveau te tillen. Blader door onze online catalogus en kijk uit naar dingen die bij jouw feestthema passen.

Vragen omtrent het huren van benodigdheden voor de tafel? Je kan ons altijd contacteren via het contactformulier op de website.

 

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)