Offerte aanvragen
 • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
 • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
 • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
 • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
 • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
 • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
 • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
 • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Offerte aanvragen
icon11

Bar meubels

Een bar huren voor een event of party? Bij Feestburo vind je een interessant aanbod aan stijlvolle en coole bars te huur! Serveer drankjes en cocktails als een pro!

  Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

  Kies je voor één van onze vintage steigerhouten bar meubels die jouw event een warme en gezellige vibe geven? Of organiseer je eerder een feestje of evenement waarvoor je een bar met een strak, modern design zoekt?

  In ons assortiment vind je voorzet-togen met verwisselbaar front die helemaal aanpasbaar zijn aan het party concept. Maar je vindt bij ons ook bars met sfeervolle LED verlichting en een tijdloze look.

  We maken jouw party bar compleet met een echte toog, voorzetbar, een backbar en diverse bar mogelijkheden met een verstelbaar front.

  Bekijk ook zeker ons aanbod aan bar accessoires om de toog compleet af te werken met een biertap, koeling, backbar, … Kortom: alles wat je nodig hebt om je feestelijke pub aantrekkelijk en succesvol te maken.

  Ben je op zoek naar een mobiele bar om te huren voor een event op locatie? Bekijk zeker ons aanbod aan mobiele bars en cocktail / gin bars voor evenementen!

  Bij Feestburo kun je moeiteloos, snel en eenvoudig een complete en mooie bar huren voor ieder feest of event! Alles is mogelijk! Neem gerust contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken! Onze professionele verhuur service omvat alle benodigdheden die je kunt gebruiken om van je event een succes te maken!

  Nieuwsbrief

  Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)