Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren

Verjaardag

Organiseer je een vette verjaardagsparty voor je vrienden, een sweet sixteen fuif voor je kleindochter of een verjaardagsfeest voor je partner? Misschien plan je wel een huwelijks jubileum voor je ouders of grootouders. Ieder feest is uniek en degene voor wie je het evenement organiseert verdient dan ook een spectaculair feest waarbij de hele familie en vriendengroep gezellig samenkomt om te vieren.

Waarschijnlijk kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de inrichting, decoratie en entertainment van het feest! Op deze website vind je die inspiratie.

Wat dacht je van een grote LED dansvloer waarop iedereen de beentjes kan los gooien? Misschien wil je de jarige imponeren met zijn of haar naam in gigantische XXL lichtletters of neon letters aan de inkom? Bekijk ook zeker onze leuke feestdecoratie en onze gezellige lounge sets om zithoekjes mee te creëren.

Vergeet zeker niet om een photobooth te installeren, zodat je gasten foto’s of video’s kunnen opnemen voor de jarige. Dat is namelijk een geweldig leuke herinnering!

Je kunt bij Feestburo bovendien meteen alles vinden wat je nodig hebt om van je verjaardagsfeest of jubileum een gigantisch succes te maken. Feestburo is jouw one-stop-shop voor de organisatie van events. Wij verhuren namelijk alles wat jij nodig hebt: 1 shop, 1 contactpersoon, 1 factuur, 1 groot succes!

onze cases

Onze cases

Ook hier kan je inspiratie vinden! Bekijk onze cases om te ontdekken hoe andere feestvierders en organisatoren het aanpakken. Bestudeer hun inrichting en ontdek welke party concepten zijn bij ons bestelden voor een soortgelijk feest of event!

Catalogus

B2B partner

Ben jij event planner of wedding planner? Heb je een feestzaal of event hal? Ben je bovendien op zoek naar een partner voor het organiseren van allerlei types evenementen en feesten?

Wij zijn op zoek naar samenwerkingen voor lange termijn! Bekijk ons aanbod en neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken!

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)