Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren

Receptie

Organiseer je een receptie voor je huwelijk, een bedrijfsfeest of een event voor de opening van een nieuwe zaak? Welk type feest je ook organiseert, je vindt alles wat je nodig hebt in één shopping spree bij Feestburo!

Wij zijn namelijk jouw one-stop-shop voor alle feestmeubilair, decoratie, entertainment, benodigdheden, catering, … alles wat je je kan inbeelden!

Feestburo verzorgt jouw receptie of evenement van begin tot einde. Wat een verademing zal het zijn als jij je nergens zorgen om moet maken tijdens je receptie?

Feestburo arriveert ter plaatse met al je feestmateriaal en decoratie. We stellen alles op en zetten onze professionals aan het werk om jouw gasten te entertainen en verwennen met lekkere hapjes en drankjes. Na het feest ruimen wij alles weer op, terwijl jij rustig nageniet van een geslaagde dag!

onze cases

Onze cases

Deze party planners gingen je al voor! Zij deden beroep op de verhuur service van Feestburo en genoten van een onvergetelijke dag. Bekijk hier welke party concepten andere organisatoren gebruikten voor de inrichting en organisatie van hun evenement!

Catalogus

B2B partner

Ben jij event planner of wedding planner? Heb je een feestzaal of event hal? Ben je bovendien op zoek naar een partner voor het organiseren van allerlei types evenementen en feesten?

Wij zijn op zoek naar samenwerkingen voor lange termijn! Bekijk ons aanbod en neem contact op om de mogelijkheden te ontdekken!

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)