Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Nieuwsblog

Laat je origineel vervoeren.

Datum: 17.07.2020
Author: Feestburo

Van hip en eigentijds tot retro en nostalgisch. In dit artikel geven we je graag een overzicht van de meest populaire vervoersmiddelen van het moment. Mooie foto’s en verbaasde blikken horen daar ook bij!

Oldtimer

Droom je er ook van romantisch te trouwen in een ceremoniewagen? Een oldtimer blijft sowieso een geslaagde optie. Engelse klassiekers zoals de Bentley of Jaguar blijven tot de verbeelding spreken!

oldtimer feestburo

Sportief en cabrio

Wil je het liever wat speelser en hoopt u op goed weer? Kies dan voor een VW Kever Cabrio. Nostalgisch en karaktervol vervoer gegarandeerd!
Wil je zelf ook sportief  kunnen rijden? De Porsche Speedster biedt alvast deze mogelijkheid.
In deze moderne wagen voel je je meteen de ster van de dag!

Porsche 356 R Speedster

Limousine

Hou je van glitter en glamour? Dan is een limousine jouw ideaal vervoer voor die speciale gelegenheid waar je al lang naar uitkijkt. Samen met je vrienden en familie genieten in stijl met een glaasje champagne. De limousine beschikt over alle luxe-faciliteiten. Je kan er zelfs foto’s in laten maken!

limousine feestburo

Milieuvriendelijk en open air

Elektrische golfkarretjes worden al lang niet enkel meer gebruikt op een golfterrein. Ze worden tegenwoordig ook gebruikt als ideale shuttle service of eco-friendly vervoersmiddel. Heeft u speciaal vervoer nodig in een bosrijke omgeving of in de stad? Met golfkarretjes zal uw passage niet onopgemerkt voorbij gaan. Golfkarretjes zijn er in verschillende afmetingen en kleuren al of niet voorzien van regenschermen! Wist je dat je hier ook zelf mee mag rijden? Niets staat jouw doortocht nog in de weg! Ze zijn milieuvriendelijk en mogen ook op de openbare weg. Wil je nog verder gaan? Dan kan je de golfkarretjes ook personaliseren.

golfkar feestburo

Allemaal samen (Amerikaanse, Engelse en Zwitserse bussen)

Oldtimerbussen winnen steeds meer aan populariteit. Wie wil er die feestelijke momenten niet met z’n allen samen kunnen beleven? Dat eerste glaasje samen heffen kan perfect tijdens jullie rit! Ideaal voor jong en oud!
De zetels worden vaak naar elkaar toe gericht, wat het alleen maar gezelliger maakt.
Sfeer en ambiance zijn dan ook twee passende woorden bij het gebruik van een oldtimer bus.

Zo kan je met de Amerikaanse, Engelse en Zwitserse oldtimerbussen de nostalgie van weleer onmiddellijk weer naar boven halen. Wanneer die Zwitserse bus zijn hoorn laat knallen, zal elke passagier het wel geweten hebben!

trouwbus feestburo

Jouw chauffeur, veel meer als degene die je van plaats A naar B brengt

Het is niet enkel het vervoersmiddel waar je naar mag kijken. De chauffeur die je die dag begeleidt en rondrijdt is minstens even belangrijk! Hij of zij zien er altijd piekfijn uit en helpen je onmiddellijk met je meest praktische vragen. Hun ervaring zorgt ervoor dat je onmiddellijk op je gemak bent!
Denk maar aan het aannemen van de bloemetjes na de plechtigheid, je handtas even achterlaten tijdens de fotoshoot, cadeautje die je gedurende de dag ontvangt.
Je mag je chauffeur dan ook in de eerste plaats als je persoonlijke assistent aanschouwen! Ze zullen je met plezier van dienst zijn!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)