Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Nieuwsblog

Communiefeestje of verjaardagsfeestje gepland deze (na-)zomer?

Datum: 12.06.2020
Author: Conversal2
feestdecoratie

Uniek tuinfeest met persoonlijke accenten!

Geen klassiek dansfeest, wil daarom niet zeggen dat het minder gezellig hoeft te zijn.

Wil je thuis je feest laten doorgaan? Ontdek dan onze mogelijkheden voor een trendy mobiele cocktailbar. Zowel verse cocktails als mocktails behoren tot de mogelijkheden!Heb je thuis een zwembad? Dan zal een zomerse poolparty in intieme sfeer zeker gesmaakt worden door jouw gasten.We kunnen de bar met bartenders voorzien, maar ook het geschikte feestmeubilair. We hebben diverse collecties zodat iedere setting met de juiste stijl kan aangekleed worden!

Met dit zomerse weer is een combinatie met barbecue ook de unieke formule voor jouw gasten. Informeer bij je geliefde cateraar voor de ideale formule! Wij kunnen jullie alvast voorzien van het juiste meubilair, bestek, glazen en alle soorten toebehoren. Zo hoeft u zelf niks te voorzien en kan u zorgeloos feesten en mee genieten.

Foto-animatie en achtergrondmuziek als ideale sfeermaker

Leg trouwens al deze unieke momenten vast dankzij de verschillende mogelijkheden in foto-animatie. Onze photobooths zorgen voor een leuke animatie tijdens het feest en voor spontane blijvende herinneringen! Dit voor jong en oud!

Hou je van een romantische en stijlvolle achtergrondmuziek? Onze klassieke of jazz pianiste is dan zeker iets voor u! Zij brengen gedurende een aantal uren de juiste sfeer op jouw feest!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)