Offerte aanvragen
  • 14/01/2024Trouw & Trends - Lokeren
  • 27-28/01/2024Huwelijksbeurs Bruidsparadijs - Merksem
  • 18/02/2024Trouw & Trends - Brasschaat
  • 25/02/2024Trouw & Trends - Mechelen
  • 10/03/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Gent
  • 17/03/2024Ik zeg ja huwelijksbeleving De Kooputten - Waasmunster
  • 28/04/2024Huwelijksbeurs I Do I Do - Leuven
  • 22/05/2024The Wedding Experience - Hotel Van der Valk Beveren
Nieuwsblog

Een bijzondere huwelijksdag kan ook deze zomer plaats vinden

Datum: 12.06.2020
Author: Conversal2

Jouw receptie op locatie : veilige en unieke beleving verzekerd!

Waarom niet één of meerdere foodtrucks laten komen en je gasten in groepjes uitnodigen? Laat zo gedurende enkele tijdsblokken of doorlopend gedurende de hele dag gasten langskomen voor jouw huwelijkstuinfeest.

Met het Feestbusje zelf verzorgen wij recepties met cava, champagne, frisdranken, bier, maar evengoed jouw favoriete cocktails zijn mogelijk via onze mobiele cocktailbar. Dit kan dan eventueel aangevuld met lekkere hapjes of dessertjes.

Sfeer verzekerd en dit alles met in achtname van de geldende regels!

Als het binnenkort terug zou mogen, kan je bijvoorbeeld na de burgerlijke trouw ons Feestbusje laten langskomen om de aanwezige gasten na de plechtigheid te trakteren op lekkere hapjes, bubbels of cocktails.

Dit kan zowel aan het stadhuis, kerk of in jouw tuin. Wij voorzien alles wat nodig is om jou een geslaagd receptie-moment te bezorgen. Ook voor een broodjeslunch kan je bij ons aankloppen.

Wil je het nog specialer? Voorzie dan een oesterman die de oesters live voor je gasten zal openen.

Om de sfeer helemaal uniek te maken, kan je bij ons ook terecht voor live muziek bands. Zij toveren jouw feest/receptie om in een unieke sfeer.

Cocktailparty

Geen klassiek dansfeest, wil daarom niet zeggen dat het minder gezellig hoeft te zijn!

Wil je thuis je feest laten doorgaan? Ontdek dan onze mogelijkheden voor een trendy cocktailbar. Zowel verse cocktails als mocktails behoren tot de mogelijkheden!

Heb je thuis een zwembad? Dan zal een zomerse poolparty in intieme sfeer zeker gesmaakt worden door jouw gasten.

We kunnen de bar met bartenders voorzien, maar ook het geschikte meubilair en feestmaterialen. We hebben diverse collecties en pakketten zodat iedere setting met de juiste stijl kan aangekleed worden!

Romantisch trouwen hoeft niet grootschalig te zijn met juiste setting:

Splits je dag in twee delen. Organiseer bijvoorbeeld rond de middag een eerste feest met familie. Je houdt een romantische ceremonie waar familieleden verhalen over jullie vertellen. Na de ceremonie worden de aanwezigen uitgenodigd voor een drankje en een hapje aan het Feestbusje of een broodjeslunch aan tafel.

’s Avonds kan je dan een tweede feest organiseren met je vrienden.
Je kan dan opnieuw voor een ceremonie kiezen, wellicht mag het dan al ietsje losser en ludieker. Laat een cocktailbar komen en leuke fingerfood om je gasten te verwennen.

We kunnen jullie voorzien van het geschikte meubilair. Dit kan gaan van weddingchairs, unieke zithoekjes tot XXL verlichte letters of neon letters.

Wil je echt de romantische tour opgaan, dan kunnen we ook een bloemenboog voorzien.

Het zijn vaak de details die het verschil maken!

Niemand hoeft iets te missen van jullie huwelijksdag

Organiseer drie kleine feestjes op verschillende locaties. Je gasten blijven elk op hun feestje, maar jullie als trouwkoppel genieten van drie feesten op één dag en gaan op elk van de feesten langs.

Laat je vervoeren door één van onze unieke bruidswagens en kom aan in stijl.

Via de hashtagprinter die op één vaste locatie staat kunnen de gasten met hun smartphone leuke foto’s opladen zodat jullie geen moment hoeven te missen. Iedereen kan alles via de unieke hashtag blijven volgen en alles wordt onmiddellijk afgeprint in 1 of meerdere exemplaren. Instagram fun gegarandeerd!

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)