Offerte aanvragen
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
  • Hier worden binnenkort de beurzen bekend gemaakt waaraan we deelnemen!
Offerte aanvragen
icon2

Limousine Photobooth

De limo photobooth is een stijlvolle en luxueuze feestflitser op wielen. Glamour en glitter gegarandeerd! Er is natuurlijk niemand die de kans wil missen om voor een coole foto in een limousine te poseren!

Momenteel vinden wij geen producten op de website, maar contacteer ons dan kijken we het graag voor je na!

Een kiekje in onze limo nemen?

Plaats de imposante limo photobooth op een prominente locatie tijdens je bedrijfsfeest of op een congres! Vertegenwoordig jouw onderneming in stijl op een groot event! Of gebruik je de limo booth tijdens jouw bruiloft om je gasten imponeren met een luxe limo voor de deur?

Onze limousine photobooths zijn makkelijk in gebruik en kunnen altijd rekenen op veel geïnteresseerde gasten! Onze chauffeur of assistent kan ter plaatse blijven om je gasten bij te staan in de booth.

Je krijgt bij het huren van onze photobooths ook altijd een leuk setje props ter beschikking, zodat je gasten zich lekker creatief kunnen uitleven voor de lens.

Je kunt de limo inschakelen als klasse photobooth tijdens een bedrijfsfeestje of business event, maar de limo booth kan eventueel ook gebruikt worden tijdens een bruiloft, lentefeest of ander feest. De keuzes zijn ruim en daarom is de limousine booth uiterst veelzijdig.

Behalve de limousine booth, kun je bij Feestburo ook andere photobooths huren, zoals de Magic Mirror booth of de populaire videobooth.

Nieuwsbrief

Wil je als eerste op de hoogte zijn van promoties en nieuwe aanwinsten? Abonneer je op onze nieuwsbrief. (We sturen 3 keer per jaar een nieuwsbrief uit)