Feestinstabox

Wil u ook uw mooiste levensmomenten in ‘real time’ kunnen delen met vrienden? Dé Feestinstabox is hier de perfecte oplossing voor!
De instabox (ook wel Instaprinter genoemd) is een soort photobooth, maar dan gelinkt aan Instagram. Heel wat gasten op uw feest hebben een smartphone uitgerust met de Instagram-app. Alle foto’s gepost op Instagram met een unieke hashtag, worden automatisch verzonden naar de Feestinstabox, die deze ook onmiddellijk afdrukt. Laat jouw gasten er dus maar volop los op Instagrammen!

Hoe werkt het?

Vraag aan uw gasten om de instagram-app te downloaden op hun smartphone. In deze digitale 21ste eeuw zullen heel wat gasten deze app reeds kennen en gebruiken.

Laat je gasten foto’s nemen en publiceren op Instagram met een van vooraf afgesproken unieke hashtag #.

Bij het plaatsen van de foto op Instagram met deze unieke hashtag, ontvangt de Feestinstabox onmiddellijk deze foto, en print deze in minder dan een minuut ter plaatse af op kwalitatief fotopapier.

De fotoprints kunnen gepersonaliseerd worden. We spreken vooraf met U af welke tekst of logo er op iedere print vermeld mag worden.

Alle foto’s worden op Instagram bewaard onder deze unieke hashtag, zodat u en uw gasten nadien nog kunnen nagenieten van al deze memorabele momenten.