Feestflitser: Mogelijkheden

 Gastenboek
Dit album biedt u de mogelijkheid om in het geval van de strookjes het dubbeltje in het boek te laten kleven, samen met een leuke boodschap. Lijm en pennetjes worden eveneens door ons voorzien

 Foto van de dag
Ideaal voor trouwkoppels die het strookje of postkaartje graag als bedankje van hun huwelijksdag willen meegeven. Stuur je foto de dag zelf door en wij zorgen voor de rest.

 Staande of zittende versie
Bij de Feestflitser kan je zowel een zittende als staande versie huren. De zittende versie wordt met bijhorend bankje geleverd en is ook heel toegankelijk voor kinderen.

 Stijlvol setje props
Deze snorretjes, brilletjes, hoedjes op stok maken de foto’s nog ludieker.

 Foto’s online
Binnen de 48 u na het event ontvangt u van Feestburo een link met alle foto’s in groot formaat. Je kan hier bijvoorbeeld een poster in megaformaat van laten drukken.

 Gepersonaliseerde wrap
Wil je de photobooth volledig inpakken in het thema van je event? Dankzij deze mogelijkheid zal je fotohokje nog meer in de kijker lopen.

 Foto-album 
 In dit gepersonaliseerd album komen alle genomen foto’s in chronologische volgorde in filmrolstijl. De ideale tool om foto’s achteraf aan vrienden of collega’s te tonen.

 Greenkey
Wens je jouw gasten te verrassen in een cocktailglas, op een eiland of op cruise? Met deze technologie van het groene scherm kies je namelijk zelf een virtuele achtergrond.

 Facebook
Met deze mogelijkheid kunnen jouw gasten de gemaakte foto’s ook rechtstreeks delen op hun pagina. Dit vergroot aanzienlijk de zichtbaarheid van jouw event.

 Email-sharing
Hierbij kan je naast de print van de foto, er ook voor zorgen dat je gasten hun foto per mail toegestuurd krijgen.

 Nachtophaling (24u-06u)
Wanneer ’s nachts absoluut nog moet opgeruimd worden, bestaat de mogelijkheid om van deze dienstverlening gebruik te maken.

 Gemaakte strookjes/kaartjes nabestellen
Wil je achteraf nog een leuke collage maken. Geen probleem. Ook nadien kan je alle gemaakte strookjes/kaartjes nog eens laten afdrukken.

 Maak gebruik van filters
Heb je liever de foto’s in zwart/wit, sepia of nog iets anders? Met de photobooth’s van Feestflitser is dit geen probleem.

 Assistentie door medewerker
Organiseer je een groot event en wil je de photobooth niet onbewaakt achterlaten? Wens je wat extra animatie aan het apparaat of gewoon een vlotte medewerker die de gasten wegwijs maakt. Maak dan zeker gebruik van één van onze enthousiaste medewerkers.

 Tent
Gaat je feest of event buiten door, maar ben je niet zeker van goed weer? We beschikken over witte neutrale vouwtenten van 3m x 3m waarin de Feestflitser kan geplaatst worden.

 Voetmat
Deze bijpassende voetmat kan je gebruiken wanneer je een staande Feestflitser huurt. Zo heb je altijd de juiste afstand tot het apparaat.

 Rode loper