Feestflitser: Diensten

Huwelijk

Het is een echte trend geworden om een photobooth op je huwelijksfeest te plaatsen. Vaak worden de strookjes of postkaartjes die eruit komen ook als bedankje meegegeven zodat dit actheraf ook niet meer afzonderlijk moet opgestuurd worden. Het strookje wordt dan ook volledig in het thema opgemaakt zoals jij dat zelf wil. 


Bij de Feestflitser leveren we bij de huwelijksfeesten ook een gastenboekje mee. Hierin kan bij keuze van de strookjes, het dubbeltje in het boek gekleefd worden met een leuk tekstje bij. Onmiddellijk na het feest heb je zo al een leuk souvenir. Nadien worden uiteraard de foto’s nog digitaal aangeleverd en heb je de mogelijkheid om ook een foto-album te laten maken met alle foto’s.Fun gegarandeerd met de Feestflitser op je bruiloft. Zowel jong als oud amuseren zich naar hartelust en dit tot in de vroege uurtjes. Met de Feestflitser kan je van begin tot eind alle leuke momenten vastleggen met vrienden en familie.Communie, lentefeest

We kennen allemaal de settings van een communie-of lentefeest. De ganze familie, vriendenkring, leuke locatie, lekker eten, een springkasteel, een gekke animator,... Vandaag hoort daar ook een photobooth bij. Kinderen zijn gek op de Feestflitser. Ze kunnen dan ook ongelimiteerd de gekste bekken trekken en met de props hun ding doen. 


Maar ook de gekke nonkel, oma en opa en trotse ouders kunnen hier best van genieten. De ideale manier om spontane familiefoto’s mee te maken die je onmiddellijk ter beschikking hebt. Nadien kan je alle foto’s ook zelf doorsturen aangezien ze allemaal digitaal aangeleverd worden. Zo kan je achteraf ook nog naprinten indien gewenst.

Bedrijfsevent

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest of nieuwjaarsfeest? Maak dan zeker gebruik van onze fotobooth. Samen met je collega’s de meest gekke foto’s maken en kaartjes uitwisselen. Vaak komen de strookjes achteraf ook in een leuke collage op kantoor terecht als aandenken.Ook bij een productlancering, beursdeelname of bedrijfsevent is de Feestflitser je ideale parter. Je bezoekers nemen een leuk aandenken van je mee waar ze zelf ook op staan. Daarnaast kunnen ze de gemaakte foto’s ook online en via social media delen. Dit verhoogt aanzienlijk de visibiliteit van je event.


Andere feesten

Of het nu om een verjaardagsfeest, babyborrel, afscheidsfeest of sweet sixteen gaat, voor elke feestgelegenheid is de Feestflitser je ideale sfeermaker. Onze photobooths met de laatste technologiën bieden je tal van mogelijkheden.We staan ook altijd garant voor een vlotte service en plaatsing. Of het nu in een feestzaal, bij je thuis of op locatie is, onze medewerkers staan altijd op het afgesproken tijdstip voor je klaar. Op voorhand worden de nodige afspraken in verband met opmaak en levering gemaakt zodat u op de dag zelf enkel maar hoeft te genieten.


De foto’s gemaakt met onze photobooth’s zijn uniek aangezien ze veel spontaner en ongeremd zijn, omdat er niemand achter da camera staat. Achteraf is het dan ook genieten wanneer je alle foto’s ter beschikking krijgt en kan delen met je vrienden en collega’s.


Wens je van de Feestflitser gebruik te maken of geef je hem graag cadeau? Aarzel niet om ons te contacteren. Binnen de 24u ontvangt u van ons een op maat gemaakte prijsopgave.