Feestbabbelaar: hét origineel digitaal videogastenboek!

Een gastenboek met zijn handtekeningen en afgezaagde boodschappen klinkt misschien ouderwets... maar wat als we dit in een hip kleedje steken? De Feestbabbelaar geeft een draai aan het traditionele idee van het gastenboek en maakt het heel wat persoonlijker!

Benieuwd naar de zangtalenten van een collega? Of de dichtkunsten van uw schoonzus? Of de hartverwarmende felicitaties van uw vrienden? Uw gasten krijgen telkens 1 minuut de kans om een mooie persoonlijke videoboodschap in te spreken bij de Feestbabbelaar! Iedere gast kan zelf een moment kiezen om een leuke boodschap in te spreken. Hierdoor krijgt U heel spontane filmpjes. Hilariteit gegarandeerd!

Klaar voor opname... en actie!

De Feestbabbelaar wordt door ons team op uw feestlocatie gebracht en startklaar gemaakt.

De Feestbabbelaar is uitgerust met een touch-screen en een camera met ingebouwde microfoon. Via een eenvoudige druk op de ‘Start’-knop begint de opname te lopen. Uw gasten hebben 1 minuut de tijd om een boodschap in te spreken. Indien gewenst, kan de opname vroeger beëindigd worden door te drukken op de ‘Stop’-knop. Bovendien kunnen de gasten zichzelf ook zien op het scherm!

Nadien ontvangt U alle opnames op een DVD. Een originele blijvende herinnering!