Bussen

Op al onze oldtimerbussen is er de mogelijkheid om aan boord een glaasje te drinken. Ook zijn onze bussen zo ingericht dat er kleine salonnetjes gecreëerd zijn opdat stoelen naar elkaar gericht staan. Ambiance en gezelligheid verzekerd!

Singledecker

Deze Engelse Singledeckbus dateert van 1935 en is onze oudste oldtimerbus in ons wagenpark. Zijn comfortabel lederen zetels geven u alle zitcomfort. Bovendien heeft deze bus een schuifdak, waarbij we dit bij mooi weer kunnen openschuiven.

Aantal personen: Max 27 zitplaatsen

Zwitserse Alpenbus

Deze bus deed vroeger dienst als postbus in de Zwitserse Alpen. Door zijn volledig glazen dak, komt er heel wat licht naar binnen. Door zijn mooie gele kleur, noemen wij deze bus dan ook vaak de “Zonnebus”. Hij zorgt ongetwijfeld voor kleur op jullie huwelijk of event!

Aantal personen: max 28 zitplaatsen

Bedford Bus

Deze vintage Bedfordbus is een comfortabel busje waar iedereen gezellig bij elkaar zit. De ze bus floreerde in de jaren ’60 en ’70, en geeft ongetwijfeld glans aan uw feestelijke gelegenheid.

Aantal personen: max 22 zitplaatsen

Guy Bus

Deze Engelse Guybus is een authentiek gerestaureerd oldtimerbusje dat bij elke rit ongetwijfeld indruk maakt. Bovendien heeft het een knus interieur en perfect voor een klein gezelschap.

Aantal personen: max. 20 zitplaatsen