Bruidswagens

VW Kever Cabrio

Deze witte Kever is de perfecte combinatie van stoer en charmant. Bovendien is hij fotogeniek en kan het dak bij goed weer opengelegd worden.

Rolls Royce

Bij een onvergetelijke dag hoort natuurlijk een klassieker zoals deze witte Rolls Roys Silver Shadow. Elegantie en opmerkelijk comfort kenmerken deze wagen. Deze Rolls Royce is in uitmuntende staat en heeft een prachtig lederen beige interieur.

Jaguar MK2 en S-type

Deze Engelse stijlvolle klassieker straalt 100% elegantie uit en is een echte eyecatcher. Deze prachtige Jaguar heeft een mooie gouden champagne kleur wat hem zeer exclusief maakt.

Bentley

In deze Bentley ervaart U de intense sfeer van luxe en stijL Achterin heeft U alle comfort in een lederen salon van koninklijk niveau. Deze Bentley straalt dan ook klasse en romantiek uit.

Daimler

Met zijn statige uitstraling is deze wit-zwarte Daimler Limousine een echte blikvanger. In Engeland is deze uitgeroepen als een ‘royal car’, omdat de Queen Mother zich hier steeds mee verplaatste.

Limousine

Wie denkt aan Glitter & Glamour, denkt ongetwijfeld ook aan een Limousine. Laat u vervoeren in deze luxueus stijlvolle wagen en geniet tijdens uw rit van een glaasje Bubbels aan boord.